020 – 210 10 99 info@sloepvrienden.nl
efoil les in Amsterdam

Efoil Amsterdam start met de Efoil school op IJburg

Efoil-Amsterdam geeft les op een Efoil. Een jonge sport voor iedereen. Binnen een uur maak je al je eerste korte ‘vluchtjes’.
Er zijn nog niet veel surfscholen of kitescholen die efoillessen aanbieden. Wij van Efoil Amsterdam werken samen met andere efoilscholen in Nederland dus u kunt niet alleen in Amsterdam Efoilen maar ook op andere plekken in Nederland. De naam van Efoilen komt van de samentrekking E (elektric) en Foil (vleugel). Er wordt ook ‘gefoild’ op surfplanen en met kiteboards. Efoilen is veilig en schoon en zeer verslavend. Kom snel een keer bij ons langs.
Boek nu je eerste Efoil les in Amsterdam

Eenvoudig te leren
Onze Efoils zijn elektrisch aangedreven, maken geen geluid en geen golven. Door de vleugel onder de plank komt deze bij plm. 15km/pu al uit het water. Je stuurt met je gewicht.

 Een standaard les duurt plm. 1,5 uur waarvan je maximaal 1 uur op het water bent. De ervaring leert dat u deze sport snel onder de knie krijgt en dat u binnen dat uur al uw eerste vluchten kunt maken.
Efoilen: niet alleen op IJburg
Efoil Amsterdam werkt met haar school vanaf IJburg maar kunnen we ook op andere lokaties afspreken zoals Amsterdam (Zeeburg, Nieuwe Meer), Muiden, Muiderberg, Ouderkerk aan de Amstel, Zaandam en Loosdrecht. Mocht u een specifieke wens hebben belt u ons dan even.

‘Efoilen is perfect voor kitesurfers, windsurfers en golfsurfers. Neem les en je kan surfen zonder wind of golven.’

 

Hoe ziet een les eruit?

De les ziet er zo uit: aankomst lokatie IJburg. Omkleden: wetsuit, helm en zwemvest worden door ons verstrekt. Uitleg over het board, veiligheid en werking Efoilboard. U begint rustig liggend op het board. Nadat u wat meer vertrouwen heeft gekregen gaat u op uw knieen varen en gaat u regelmatig met het board uit het water. Als laatste gaat u op het board staan en probeert u staand te foilen.
Wij verzorgen alles. U hoeft alleen een zwembroek en handdoek mee te nemen.

 Naast priveles kunt u ook een duoles boeken. U krijgt beide een board. Ook is het mogelijk om groepslessen te boeken. Erg leuk als coronaproef bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest. U heeft dan wel de volledige tijd op het water doordat we meerdere accu’s meenemen. Wij zullen dan meerdere boards meenemen. We kunnen bij grotere groepen ook SUP’s meenemen zodat niemand zich hoeft te vervelen. Heeft u nog vragen kijkt u dan even op onze FAQ pagina of belt of mailt u ons.

Onze standaardlokatie is IJburg maar aangezien we de boards eenvoudig mee kunnen nemen hebben we alternatieve lokaties nabij Amsterdam waar we les kunnen geven. Deze plekken zijn: Haarlem, Oostzaan, Zandvoort, Amsterdam Nieuwe Meer. Ouderkerk A/D Amstel, Loosdrecht, Muiden en Muiderberg. Andere lokaties in over.

Een efoil kopen is ook mogelijk.

Efoil-Amsterdam

+31628560385

info@efoil-amsterdam.nl

Ja, ik zou graag willen efoilen in Amsterdam

De Efoil lessen vinden plaats op Amsterdam IJburg of op een lokatie nabij.

Flying Fish Efoil scholen

“Efoiling is de watersportsensatie van het moment. Flying Fish heeft 5 eFoil scholen door heel Nederland.  Boek nu een eFoil les en ervaar het gevoel van vliegen boven water!”