020 – 210 10 99 info@sloepvrienden.nl

Vrijgezellenfeesten

Wij weten hoe je een feestje moet vieren. Vrijgezellenfeesten in Amsterdam zijn niet geslaagd zonder een tochtje door de stad. Leuke mensen, lekker eten, drank, een mooie boot, een gezellige schipper, de juiste ingrediënten voor geslaagde vrijgezellenfeesten. Sloepvrienden verzorgt het voor u. Tarieven vind u hier.

De Sloepvrienden sloep is de ideale sloep voor een feest. Zo is er genoeg ruimte voor maar liefst 42 personen aan boord. Nog belangrijker is het ruime toilet aan boord. Natuurlijk wordt er iets gedronken aan boord met vrijgezellenfeesten en dan is een goed toilet onmisbaar.

Vrijgezelenfeesten op de sloep in Amsterdam

Vrijgezellenfeesten op de grachten

Het vrijgezellenfeest kan gecombineerd worden met andere activiteiten. Bierfiets, rondleiding bierbrouwerij, wandeltocht over de Wallen met gids. Vraag ons advies, dan zullen wij u helpen een leuk programma op te zetten voor uw dag. Wij kunnen u bij de ene activiteit oppikken en na het varen door Amsterdam op een andere locatie weer afzetten. Als u niet bekend bent in Amsterdam kunnen we u helpen het juiste restaurant of kroeg te vinden het feest voort te zetten.

Heel belangrijk om te weten dat wij goedkope drankpaketten aanbieden. Onbeperkt drinken voor een goedkoop prijsje. En de drank is ijskoud! Ook BBQ-en aan boord is mogelijk. Het is mogelijk overal in Amsterdam op te stappen en na varen op een andere plek weer af te stappen. Sloepvrienden is deels overdekt zodat een regenbuitje geen spelbreker van uw feestje zal worden.

Wil je ook nog een beetje actie dan kunnen we een combinatie maken met Rib varen op de Gouwzee.

We willen wel een kanttekening plaatsen bij de vrijgezellenfeesten op het water. We willen voorkomen dat er overlast is voor omwonende op de grachten. We staan dus niet toe dat we met herrie door de grachten varen. U kan en mag niet zingen, schreeuwen of op een andere manier overlast veroorzaken.

Vrijgezellenfeesten, bij ons bent u op het juiste adres.

Geen overlast door vrijgezellenfeesten