020 – 210 10 99 info@sloepvrienden.nl

Kom gezellig varen op onze sloepen en salonboten in Amsterdam

Even eruit, frisse lucht, genieten van de stad. Het mag weer. Wij kunnen niet wachten om met u de trossen los te gooien en door Amsterdam te gaan varen. Alles natuurlijk met de geldende wetten en regels. Voor al onze boten geldt dat ze open zijn of grotendeel open gevaren kunnen worden. <[/et_pb_text]

Sloepvrienden.nl is een kleine rederij met enkele sloepen en salonboten.  Wij zorgen dat u de juiste boot, salonboot of sloep kunt huren voor uw boottocht. Wilt u een boot, sloep of salonboot huren in Amsterdam, verzamel dan informatie op deze site, bedenk wat u zoekt, en maak een keuze uit de boten. U kunt direct een boot bij ons boeken via ons aanvraagformulier. In de winter zijn de salonboten verwarmd.

De grachten van Amsterdam zijn geweldig om rond te varen met een bedrijfsborrel, een feestje of een verjaardag. Onder het genot van een drankje heerlijk varen met uw vrienden en familie of uw collega’s en genieten van de mooie stad. Of u nu een goedkope sloep zoekt of een zeer luxe boot, Sloepvrienden is DE plek om uw boot te huren.
Naast de verschillende boten vindt u hier informatie over verhuurders, vaarroutes, opstapplekken, catering, tips & tricks, evenementen en activiteiten (zoals Sail, Koningsdag, Amsterdam Lights Festival en de gayparade.) Amsterdam is de stad met het grootste netwerk aan grachten dus ideaal voor een rondvaart met een boot of huursloep of salonboot. Wij kunnen ALLE sloepen en salonboten in Amsterdam boeken. U kunt rechtstreeks sloepen en salonboten boeken via onze site. Ook leest u meer over onze eigen boten en de (catering)mogelijkheden daarop.
Onze eigen sloepen en salonboten zijn de leukste boten van Amsterdam. De grote sloep is gekeurd voor maximaal 43 personen (maar 35 is comfortabeler). Deze sloep heeft een ruim toilet en goede geluidsinstallatie. Daarnaast is deze ruime boot ook nog eens de scherpst geprijsde sloep van Amsterdam!
De salonboot Suzanne is gekeurd voor maximaal 24 personen (met 20 man zit je wat ruimer). De salonboot is van alle gemakken voorzien er is verwarming, een ruim toilet en we hebben verse koffie aan boord.
De grootste is salonboot Sofia. Het grotere zusje van de Suzanne. 32 zitplaatsen en de zelfde flexibele huurvoorwaarden. Samen met onze unieke prijsgarantie, maakt dit de onze boten tot de beste rondvaartboten van Amsterdam.

BELANGRIJKE MEDEDELING
Vanaf 1 juni mogen we weer varen met in acht nemen van de nieuwe Corona regels zoals 1,5 meter afstand houden. De aantallen die aan boord mogen zijn bijvoorbeeld afhankelijk van de samenstelling van de groep. Belt u even om te overleggen met 0628560385
ANNULERINGSVOORWAARDEN: U mag kostenloos tot een dag voor varen annuleren. Indien u al betaald heeft krijgt u het volledige bedrag retour. Dit om te voorkomen dat klanten toch gaan varen als ze zich niet lekker voelen.

Als u op de hoogte wilt blijven van nieuws over Rederij Sloepvrienden ‘like ons dan op onze facebookpagina’. Wij houden u dan via dit kanaal op de hoogte van nieuws, ‘vriendenprijsjes’, en andere aanbiedingen. Heeft u vragen over sloepverhuur of salonbotenverhuur, wilt u direct een aanvraag doen of wilt u boeken? Mail of bel ons dan. U kunt u ons bereiken via de contactpagina.
Sloep Simon is een ruime elektrische sloep voor max. 20 pers. Sloep kan overdekt worden. De kosten: € 230 voor 1,5 uur (elk volgende half uur 60,-)
De Sloepvrienden sloep  is een grote elektrische sloep voor max. 35 pers. en kan overdekt worden bij regen. De kosten: € 285 voor 1,5 uur (elk volgende half uur 70,-)
De salonboot Suzanne  is een prachtige salonboot voor max. 20 pers. en kan voor groot deel open. De kosten: € 315 voor 1,5 uur uur (elk volgende half uur 80,-)
De salonboot Sofia  is een grote ruime elektrische boot voor plm. 32 pers. en kan voor groot deel open. De kosten: € 360,- voor 1,5 uur (elk volgende half uur 100,-)