020 – 210 10 99 info@sloepvrienden.nl

Een sloep of salonboot in Amsterdam huren

Heerlijk varen in Amsterdam

Door Amsterdam met een sloep of salonboot varen is een van de leukste dingen die je kan doen. Een sloep of salonboot huren bij Sloepvrienden is gaat eenvoudig en snel. Een mailtje of belletje volstaat of vul het aanvraagformulier is. We hebben enkele mooie sloepen en salonboten voor u beschikbaar. Voor alle boten geldt dat eigen catering is toegestaan (zonder kurkgeld, kleine bijdrage voor schoonmaken en afval).

Verhuur van sloepen of salonboten in Amsterdam

 

Varen door de grachten van Amsterdam met een sloep of salonboot is een betoverende ervaring die je de stad op een unieke manier laat beleven. Of je nu kiest voor een knusse sloep of een elegante salonboot, de charme van het water brengt een extra dimensie aan je ontdekkingstocht door de hoofdstad.
Terwijl je rustig over de kronkelende grachten van Amsterdam glijdt, word je omgeven door een harmonieus samenspel van historische architectuur en hedendaagse energie. De grachtenpanden met hun trapgevels en kleurrijke gevels lijken wel te dansen langs de kade terwijl je voorbijvaart. Het kabbelende water draagt bij aan de ontspannen sfeer, waardoor je je even kunt onttrekken aan de bruisende drukte van de stad.

Een sloep van Sloepvrienden biedt de perfecte gelegenheid om samen met vrienden te genieten van een informele en gezellige tijd. Je kunt je eigen koers bepalen en op de meest pittoreske plekjes aanmeren. Onder genot van een hapje en drankje geniet je van de prachtige grachten.
Voor een meer verfijnde ervaring is een salonboot een uitstekende keuze. Met zijn stijlvolle inrichting en comfortabele zitplaatsen biedt de salonboot een intieme ambiance. Het is alsof je dineert in een drijvend restaurant, terwijl de stad aan je voorbijtrekt. Dit is een geweldige optie voor speciale gelegenheden of romantische uitjes.

De avonduren voegen een extra magisch tintje toe aan je vaartocht. Wanneer de lantaarns langs de grachten branden en de bruggen prachtig verlicht zijn, krijgt Amsterdam een sprookjesachtige uitstraling. Een avondvaart biedt de mogelijkheid om te genieten van de betoverende lichtjes van de stad, terwijl je onder romantische bruggen door glijdt.

Kortom, een vaartocht door Amsterdam op een sloep of salonboot van Sloepvrienden is een onvergetelijke ervaring. Het geeft je de vrijheid om de stad op jouw tempo te ontdekken en te genieten van de charme en schoonheid die Amsterdam te bieden heeft, vanaf het unieke perspectief van zijn beroemde grachten.

Sloepvrienden.nl is een kleine rederij met enkele sloepen en salonboten.  Wij zorgen dat u de juiste boot, salonboot of sloep kunt huren voor uw boottocht. Wilt u een boot, sloep of salonboot huren in Amsterdam, verzamel dan informatie op deze site, bedenk wat u zoekt, en maak een keuze uit de boten. U kunt direct een boot bij ons boeken via ons aanvraagformulier. In de winter zijn de salonboten verwarmd.

De grachten van Amsterdam zijn geweldig om rond te varen met een bedrijfsborrel, een feestje of een verjaardag. Onder het genot van een drankje heerlijk varen met uw vrienden en familie of uw collega’s en genieten van de mooie stad. Of u nu een goedkope sloep zoekt of een zeer luxe boot, Sloepvrienden is DE plek om uw boot te huren.

Als u op de hoogte wilt blijven van nieuws over Rederij Sloepvrienden ‘like ons dan op onze facebookpagina’. Wij houden u dan via dit kanaal op de hoogte van nieuws, ‘vriendenprijsjes’, en andere aanbiedingen. Heeft u vragen over sloepverhuur of salonbotenverhuur, wilt u direct een aanvraag doen of wilt u boeken? Mail of bel ons dan. U kunt u ons bereiken via de contactpagina.

De grootste is salonboot Sofia. Het grotere zusje van de Suzanne. 32 zitplaatsen en de zelfde flexibele huurvoorwaarden. Samen met onze unieke prijsgarantie, maakt dit de onze boten tot de beste rondvaartboten van Amsterdam.

Onze eigen sloepen en salonboten zijn de leukste boten van Amsterdam. De grote sloep is gekeurd voor maximaal 43 personen (maar 35 is comfortabeler). Deze sloep heeft een ruim toilet. Daarnaast is deze ruime boot ook nog eens de scherpst geprijsde sloep van Amsterdam!

Naast de verschillende boten vindt u hier informatie over verhuurders, vaarroutes, opstapplekken, catering, tips & tricks, evenementen en activiteiten (zoals Sail, Koningsdag, Amsterdam Lights Festival en de gayparade.) Amsterdam is de stad met het grootste netwerk aan grachten dus ideaal voor een rondvaart met een boot of huursloep of salonboot. Ook leest u meer over onze eigen boten en de (catering)mogelijkheden daarop.

Op zoek naar een mooie sloep of salonboot in Amsterdam?

Bijgaand de modellen van ons die u kunt boeken

SLoep Simon

vanaf 260,- voor 1,5 uur

Kijk hier voor de details
 • Max 20 perosnen
 • Voorzien van kap bij regen
 • Te huur vanaf 1 uur

Sloepvrienden sloep

vanaf 310,- voor 1,5 uur

kijk hier voor de details
 • Max 35 personen
 • Toilet aan boord.
 • Overkapping
 • Elektrisch varend
 • Te huur vanaf 1 uur

Salonboot Sarah

vanaf 300,- voor 1,5 uur

Kijk hier voor de details
 • Maximaal 12 personen
 • Toilet aan boord
 • Verwarming aan boord
 • Carbiokap
 • Te huur vanaf 1 uur

Salonboot Sofia

vanaf 370,- voor 1,5 uur

Kijk hier voor details
 • Maximaal 32 personen
 • Toilet aan boord
 • Sofia kan grotendeels open
 • Verwarming aan boord
 • Te huur vanaf 1 uur

Eigen catering toegestaan

Geen kurkgeld. Op verzoek nemen wij koude dranken voor u mee.

max 35 personen

U kunt bij ons terecht voor boten van 2 t/m 35 personen. Voor grotere boten kunnen we u doorverwijzen naar collega’s.

Overkapping

Amsterdam is het best te zien vanaf een open boot. Onze boten zijn open of kunnen open.

Opstaplocaties

Opstappen kan overal in de stad. Buiten centrum tegen kleine meerprijs.

Schipper en gids

Onze schippers zijn zeer ervaren en hebben veel kennis van de grachten en de stad. Indien u wenst kunnen ze wat over de prachtige historie van de stad vertellen..

Prijsgarantie

Wij bieden de beste boot voor de beste prijs. Gegarandeerd!