020 – 210 10 99 info@sloepvrienden.nl

Rib varenMet de Volendam RIB – Experience beleeft u het varen op de Gouwzee op een wel heel bijzondere manier. Met de dit jaar geheel vernieuwde Rigid Inflateble Boat “Atlantis” nemen wij u mee door de haven van Volendam en vertellen u wat over haar geschiedenis en de voorbije vissersvloot die Volendam rijk is geweest.

Vervolgens zullen wij onze weg vervolgen naar de Marina haven van Volendam om daarna na een kort bezoek onze weg te vervolgen naar het snel-varen gebied op de Gouwzee waar wij de 320 PK motoren volop open zullen gooien een spelenderwijs over het water zullen vliegen! De unieke beleving waarin adrenaline en sensatie gegarandeerd wordt.

Na afloop van deze 20 tot 30 minuten durende vlucht over het water wordt u afgezet op Marken, waarna u zelf de keus heeft om daar nog even rond te lopen en te genieten van dit authentieke eiland, of direct op een van onze reguliere boten te stappen op weg terug naar Volendam.

Wat maakt een RIB zo uniek?

Een RIB (Rigid Inflatable Boat) is de meest gebruikte soort boot bij de reddingsbrigade, de politie te water en de koninklijke marine. Zij zweren bij een RIB door de bijzondere hoeveelheid power en de wendbaarheid van de boot. Onze “Atlantis” heeft voorheen dienst gedraaid bij de reddingsbrigade en is nu voor de recreatievaart en biedt plaats voor 12 personen om te scheuren over het water.

Belangrijke informatie

Onze RIB vaart 7 dagen in de week vanaf 10:00 uur. Elke uur zal deze speedboot vertrekken vanuit de haven van Volendam. De kosten voor volwassenen bedragen €29,- per persoon en voor kinderen komt dit uit op een bedrag van €11,- per persoon.

Reserveren

Wanneer u geïnteresseerd bent in deze supergave tocht over de Gouwzee raden wij u aan om te reserveren. Dit kan door middel van het sturen van een mail aan info@markenexpress.nl of telefonisch contact op te nemen met volgend telefoonnummer: 0299 36 33 31.

Het is mogelijk om kaarten te kopen bij de kassa aan de haven van de Volendam Marken Express. Echter is dit alleen mogelijk indien plaats beschikbaar.