020 – 210 10 99 info@sloepvrienden.nl

Elektrisch varen met ePropulsion in Amsterdam

In een paar jaar is elektrisch varen in Amsterdam verplicht. Epropulsion motoren zijn de betaalbaarste en slimste motoren om u boot elektrisch te maken. Zeer stille motoren en draagbare accu’s geven uw boot een nieuw leven.

Een breed pakket aan motoren. Van buitenboord tot inboord.

 

ePropulsion Spirit 1.0 Plus |2.099,-

De Spirit 1.0 Plus is een elektrische buitenboordmotor met accu van 3 pk. Hij is gemaakt voor rubberboten, vissersboten, zeilboten en tenders tot 1,5 ton. Het beschikt over een 1276Wh geïntegreerde lithiumaccu voor groot bereik. Hij is draagbaar, wendbaar, licht van gewicht en heeft een schoon vermogen.

De Spirit Plus is ook leverbaar zonder accu voor 1.099,-

ePropulsion
Navy 6.0 Evo
| 3.449,-

De ePropulsion Navy serie is de ruggengraat van de elektrische buitenboordmotoren van ePropulsion. Het levert efficiënte en schone stroom voor aluminium vissersboten, rubberboten en zeilboten. Dankzij de direct-drive-technologie is de elektrische buitenboordmotor van de Navy stil, onderhoudsvrij en betrouwbaar.

 

ePropulsion Spirit Plus accu
| 1.099,-

Deze losse accu is geschikt voor de ePropulsion

en de . Door het lichte gewicht van de accu neemt u  gemakkelijk een tweede mee het water op. Valt die per ongeluk in het water? Geen probleem! De accu blijft drijven.

ePropulsion E-serie accu E40
| 1.449,-

De E-serie accu’s zijn geschikt voor alle motoren van ePropulsion. ze zijn ontworpen voor maximale efficiëntie, prestaties en veiligheid. Met 2048Wh kunt u gerust uren varen.
De E-serie accu E80 heeft 4096Wh en kost 2349,-.
De E-serie accu E175 heeft 8960Wh en kost 4499,-

Join Our Newsletter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Phasellus lacinia velit a feugiat finibus. Morbi iaculis diam id tellus iaculis, eu pretium metus fermentu