020 – 210 10 99 info@sloepvrienden.nl

De leukste huurboten van Amsterdam

Sloepvrienden.nl is een kleine rederij met enkele sloepen en salonboten.  Wij zorgen dat u de juiste boot, salonboot of sloep kunt huren voor uw boottocht. Wilt u een boot, sloep of salonboot huren in Amsterdam, verzamel dan informatie op deze site, bedenk wat u zoekt, en maak een keuze uit de boten. U kunt direct een boot bij ons boeken via ons aanvraagformulier. In de winter zijn de salonboten verwarmd.

Voor Koningsdag hebben we diverse sloepen en salonboten beschikbaar. Allen met verplichte catering. Boten zijn voorzien van geluid. Allen mogen op de Prinsengracht varen. Mail voor beschikbaarheid.

T/m 12 maart zijn wij op vakantie.  Reacties op aanvragen zullen dan iets meer tijd vergen. Telefonisch zijn wij matig bereikbaar. Wij varen wel normaal.

Vraag hier een boot aan voor Koningsdag

De grachten van Amsterdam zijn geweldig om rond te varen met een bedrijfsborrel, een feestje of een verjaardag. Onder het genot van een drankje heerlijk varen met uw vrienden en familie of uw collega’s en genieten van de mooie stad. Of u nu een goedkope sloep zoekt of een zeer luxe boot, Sloepvrienden is DE plek om uw boot te huren.

Naast de verschillende boten vindt u hier informatie over verhuurders, vaarroutes, opstapplekken, catering, tips & tricks, evenementen en activiteiten (zoals Sail 2015, Koningsdag, Amsterdam Lights Festival en de gayparade.) Amsterdam is de stad met het grootste netwerk aan grachten dus ideaal voor een rondvaart met een boot of huursloep of salonboot. Wij kunnen ALLE sloepen en salonboten in Amsterdam boeken.  U kunt rechtstreeks sloepen en salonboten boeken via onze site. Ook leest u meer over onze eigen boten en de (catering)mogelijkheden daarop.

Onze eigen sloepen en salonboten zijn de leukste boten van Amsterdam. De grote sloep is gekeurd voor maximaal 43 personen (maar 35 is comfortabeler). Deze sloep heeft een ruim toilet en goede geluidsinstallatie. Daarnaast is deze ruime boot ook nog eens de scherpst geprijsde sloep van Amsterdam!

De salonboot Suzanne is gekeurd voor maximaal 24 personen (met 20 man zit je wat ruimer). De salonboot is van alle gemakken voorzien er is verwarming, een ruim toilet en we hebben verse koffie aan boord.

De nieuwste aanwinst is de salonboot Sofia. Het grotere zusje van de Suzanne. 32 zitplaatsen en de zelfde flexibele huurvoorwaarden. Samen met onze unieke prijsgarantie, maakt dit de onze boten tot de beste rondvaartboten van Amsterdam.

Als u op de hoogte wilt blijven van nieuws over Rederij Sloepvrienden ‘like ons dan op onze facebookpagina‘. Wij houden u dan via dit kanaal op de hoogte van nieuws, ‘vriendenprijsjes’, en andere aanbiedingen.

Heeft u vragen over sloepverhuur of salonbotenverhuur, wilt u direct een aanvraag doen of wilt u boeken?
Mail of bel ons dan. U kunt u ons bereiken via de contactpagina.

Salonboot Suzanne

Geschikt voor max. 20 pers.
400,-/2 uur varen
  • Elk volgende uur 175,-
  • Incl. btw
  • Voorzien van toilet
  • Verwarming
  • Eigen catering toegestaan
Boek nu

Salonboot Sofia

Geschikt voor max. 34 pers.
450,-/2 uur varen
  • Elk volgende uur 200,-
  • Incl. btw.
  • Voorzien van toilet
  • Verwarming
  • Eigen catering toegestaan
Boek nu