020 – 210 10 99 info@sloepvrienden.nl

Een unieke ervaring op een salonboot

Voor groepen van 2 t/m 32 personen

Wij verhuren diverse salonboten en sloepen met een dakje in Amsterdam.
U kunt een salonboten huren in Amsterdam om op de grachten te varen. Dit zijn vaak oude klassieke boten uit begin 1900. Om alle boten te laten zien is een beetje lastig dus hebben wij een selectie gemaakt van enkele leuke en betaalbare boten. We hebben salonboten van 2 t/m 50 personen. Voor alle boten geldt dat ze zowel ges;loten als grotendeels open gevaren kunnen worden.
Een salonboot huren in Amsterdam kunt u het hele jaar door. Zowel zakelijk als prive is een salonboot zeer geschikt. Al onze boten hebben verwarming aan boord. Heeft u specifieke wensen dan kunnen wij u adviseren welke boot voor u en uw budget de juiste keus is. Een betaalbare salonboot huren in Amsterdam is simpel. Een mailtje via onze boekingspagina volstaat. Ons advies is gratis en verbindt u tot niets. Wilt u liever een sloep huren? Kijkt u dan even op deze pagina over sloepen. Sloepen zijn iets goedkoper, leuker maar meer weersafhankelijk.

salonboot Zavi  is een nieuwe elektrische boot voor max. 12 pers. en kan voor groot deel open. De kosten: € 150 per uur (eerste 1,5 uur 240,-)

De salonboot Suzanne  is een prachtige elektrische boot voor max. 20 pers. en kan voor groot deel open. De kosten: € 175 per uur (eerste uur 225,-)

De salonboot Sofia  is een grote ruime elektrische boot voor plm. 32 pers. en kan voor groot deel open. De kosten: € 200 per uur (eerste uur 250,-)


De salonboot Roos  is een grote elektrische boot voor max. 50 pers. en kan voor groot deel open. De kosten: € 275 per uur (vanaf 2e uur 250,)